Андрю Мортън разкрива защо смята, че Хари и Меган няма да се върнат в Обединеното кралство скоро

...
Попитан дали смята, че Хари и Меган някога ще се
Коментари Харесай

Попитан дали смята, че Хари и Меган някога ще се върнат във Великобритания, г-н Мортън каза: „Какво, и накарайте Меган Маркъл да направи реверанс на Кейт Мидълтън ?

„Не мисля така.

„Не виждам това като бегач. Те си имат собствен живот в Калифорния. Те си имат свой собствен установени, те имат собствено влияние и имат свои собствени компании."

Коментарите му идват дни преди херцогът на Съсекс да се завърне в Обединеното кралство, за да отбележи една годишнина от смъртта на баба си, кралица Елизабет II, която почина на 8 септември 2022 г.

За последно Хари беше в Обединеното кралство в началото на юни, когато даде показания пред Върховния съд по иск срещу издателя на Daily Mirror за предполагаемо хакерство.

Прочетете повече:
Принц Хари не изглежда толкова впечатлен от концерта на Бионсе
Принц Хари: „Имаше разплитане“ след турнето в Афганистан

На друго място в интервюто с г-н Мортън той отбеляза вниманието, което биографията му за Даяна е получила след публикуването й.

Той каза, че смята, че това е така, защото хората първоначално са „влюбени в приказката“ между принц Чарлз, който сега е крал, и „красивата принцеса“.

Той добави, че това е „постмодерна приказка, тъй като няма щастлив край“.

„Мисля, че сингълът издаването даде на книгата международен статус. Освен това самата Даяна еднолично превърна кралското семейство от това, което може да се нарече монархия на родните графства, в международна институция“, каза той.

Можете да гледате пълното интервю с Андрю Мортън за Тревър Филипс в неделя от 8.30 утре сутринта.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР