Андреа отново загатна за пищните си форми. Тя пусна секси

...
Андреа отново загатна за пищните си форми. Тя пусна секси
Коментари Харесай

Андреа развя бомби в Париж

Андреа още веднъж загатна за обилните си форми. Тя пусна секси фотос от френската столица. Бившата другарка на Кубрат Пулев е разтворила деколтето си и декларира, че има какво да покаже.

Изпълнителката е в съвършена форма. Запознати настояват, че Андреа също отслабвала благодарение на известното в целия свят лекарство за диабетици „ Оземпик “, което се боде в корема.

Заваляха лайкове и мнения под фотографията, което потвърждава, че е зарадвала аудиторията, изключително мъжката част. „ Толкова желая да те видя в бяла рокля “ – пишат почитатели под фотографията.

Имаше и отрицателни такива, като консуматор означи, че гърдите й висят и „ би трябвало да ги тунингова “.

Напоследък към певицата нещата се развиват  добре, след дълги премеждия по някогашния й. От сторитата, които певицата пуска в Инстаграм блика позитивна сила. Тя бе видяна в Инстанбул в компанията на Емре Йозман. Двамата показват рискова непосредственост и надали са единствено другари. Певицата даже пусна стори, в което написа „ Обичам те “.

Нито Андреа, нито Емре до този миг да са коментирали какви тъкмо са връзките им, наподобява, че става дума за мощни усеща. И дава знак, че доста скоро от тъгата й по Кубрат Пулев няма да остане и диря.

Източник: sportal.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР