Андреа определено е едно от откритията на Hell’s Kitchen в

...
Андреа определено е едно от откритията на Hell’s Kitchen в
Коментари Харесай

Андреа от Hell’s Kitchen май няма никакъв срам

Андреа несъмнено е едно от откритията на Hell’s Kitchen в този сезон и в случай че не с кулинарен мурафет, то сигурно тя ще бъде запомнена с многочислените си еротични фрагменти из мрежата.

Шеф Виктор Ангелов постоянно я скастря в най-известната кухня у нас, само че и тя все намира метод да се избави от изпъждане, най-малко за момента. Дали чака и прелестите й обаче, ще бъдат задоволително за това, скоро ще стане ясно.

Едрогърдата кулинарка от Нидерландия е безапелационна, че обожава страната ни, харесва българите и няма самообладание да обиколи най-яките места. Варненци да се готвят това лято, тъй като фурията счита да посети морската ни столица, която набелязала от дълго време.

От фотосите й в обществените мрежи става задоволително ясно, че тя напълно не е от срамежливите. Нещо повече - провокативните й пози и искрено еротично държание пред камера, сигурно й докарват много неприлични оферти.

"Не ме е позор, че дремя в една стая с мъже. Те са ми като братя ", декларира без срам Андреа в Инстаграм и демонстрира следващия си парещ кадър.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР