Андреа категорично застана срещу музикалния канал и заяви, че пренебрегват

...
Андреа категорично застана срещу музикалния канал и заяви, че пренебрегват
Коментари Харесай

Музикален канал отряза Андреа, тя го посече

Андреа изрично застана против музикалния канал и съобщи, че подценяват българските планове. Хитовата изпълнителка изрази възмущението си от управлението на медията пред почитателите си в обществените мрежи и изясни какво се е случило. " Днес разбрах, че песента ми, основана с интернационалните композитори и клип на международно равнище - " Мис ми уен айм гоун ", не е на равнището на тв " Дъ войс "! Осъзнах, че няма да се променим като страна! Жалко! После не се чудете за какво сме по този начин и за какво нашата музика не може да пробие на открито! Защото си затваряме очите! ", написа певицата.

Попфолк звездата, която от дълго време се е потвърдила в интернационалните си планове като реализатор, работещ и в поп музиката, показа, че новият й сингъл, осъществен под шапката на " Глобал Рекърдс ", не е утвърден за ротация в родния ефир. " Благодарна съм на " Глобъл Рекърдс " и мениджъра му, който продуцира Inna, Minelli, Antonia и други за този план! От " Дъ войс " ми оповестиха, че работят с " Глобъл Рекърдс ", само че внезапно усетът им внезапно се промени, когато става дума за българи! Все още даващи всичките си средства, с цел да може България да се развива музикално! Явно Ники Минаж и Карди Би дават отговор на това равнище! А ние можем да пием по една студена вода! ", добавя певицата.
Реклама
От мненията под обявата във фейсбук стана ясно, че почитателите застават компактно зад нея, давайки високи оценки за плановете й. " Паразити, сами си предаваме страната и нацията. Една прелестна ария. Не мога да схвана какво не е на равнище ", гласяха някои от подкрепящите мнения. " България Днес " потърси " Дъ войс " за коментар, само че до приключването на броя от малкия екран не разясниха обстановката с Андреа.

Чалгарката не е единствената, която недоволства, че по музикалните радиа и малките екрани не се пускат задоволително постоянно българки реализатори. Голяма част от останалите й сътрудници са на същото мнение, като най-краен в това отношение е легендата Васил Найденов.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР