Андреа Джамбруно, бившият партньор на италианския премиер Джорджия Мелони, беше

...
Андреа Джамбруно, бившият партньор на италианския премиер Джорджия Мелони, беше
Коментари Харесай

Андреа Джамбруно: Бившият партньор на Мелони се отказа от телевизионния водещ заради непристойни забележки

Андреа Джамбруно, някогашният сътрудник на италианския министър председател Джорджия Мелони, беше отхвърлен от водещия на национално Телевизионно шоу, откакто сексистки мнения отвън ефира бяха изтекли в друга стратегия.

Телевизионната компания Mediaset сподели, че той ще резервира редакторска роля в шоуто.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Г-жа Мелони разгласи предходната седмица, че се разделя с дългогодишния си сътрудник след излъчен запис в сатирично телевизионно шоу.

Mediaset е благосъстоятелност на фамилията на починалия министър председател Силвио Берлускони.

Striscia La Notizia - The News Strip - предходната седмица излъчи изминал запис на Джамбруно говореше с колежки за спекулация, която имаше, и наподобява предложи една жена за колективен секс.

Mediaset сподели, че Джамбруно „ съжалява за неудобството и дискомфорта породени от държанието му ", добавяйки, че се е съгласил да напусне екранната си роля в Diario del giorno (Дневникът на деня) на канала на Mediaset Rete4.

Изявлението демонстрира, че няма да има дисциплинарно произвеждане против някогашния водещ.

Ролята на водещия на Гамбруно за момента е сменена от журналистката Мануела Босели.

Италианските отчети спекулират, че следствията от изтеклите мнения на Джамбруно способстват за напрежението в държавното управление на Мелони. Forza Italia, партията, учредена от Берлускони, е една от трите партии в дясната коалиция на Мелони, а най-големият наследник на някогашния министър председател, Пиер Силвио Берлускони, е началник на Mediaset.

Както фамилията, по този начин и Forza Italia отхвърлят ​​всякакви връзки с приключването на забележките, които сложиха в неловко състояние Джорджия Мелони, която встъпи в служба през октомври предходната година.

" Семейство Берлускони беше ненадейно и съжаляваше за случилото се след репортажа, излъчен по Mediaset, само че виновните са самостоятелни ", сподели вицепремиерът Антонио Таяни, който размени Силвио Берлускони като партиен водач след гибелта му предишния юни.

Г-жа Мелони сподели предходната седмица, че тя и 41-годишният Джамбруно са се разделили след връзка, траяла съвсем 10 години. Двойката се среща през 2015 година и има седемгодишна щерка Джиневра. партия, е известна със мощната си религия в обичайните католически фамилни полезности и е казвала в предишното, че детето би трябвало да има майка и татко.

Антонио Ричи, шеф на Striscia La Notizia, беше споделил по-рано на осведомителна организация Ansa, че госпожа Мелони „ един ден ще открие, че съм й направил услуга “.

Според Ansa сътрудниците на Джамбруно споделиха, че той се е шегувал с връзката си с премиера. Не може да се изключи появяването на нови неуместни записи, оповестява организацията.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР