Андреа Бандова, която повечето познават просто като Андреа Банда Банда,

...
Андреа Бандова, която повечето познават просто като Андреа Банда Банда,
Коментари Харесай

Бомба: Ето го мъжът на Андреа Банда Банда! (сравниха го с чичак, макар разликата им да е само 6 год. - СНИМКИ)

Андреа Бандова, която множеството познават просто като Андреа Банда Банда, търпи големи провали като водеща в Българска национална телевизия. Потребителите всеобщо е срутват със земята и сигнализират до шефовете да я отстранят, тъй като нито можела да води, нито била интелигентна, нито изглеждала добре.

Е, в този момент Андреа разбра, че сама в ефир не е елементарно и не е като да си панелистка при Гала дружно с още пет индивида. Нито пък е готино като да си правиш клипчета за мрежата... Но тя най-малко признава, че има помощта на мъжа до себе си, който й бил голяма опора.

Двамата са дружно от години и разделят общ покрив, само че още не бързат със сватби и деца. Една единствена фотография се появи на въпросния Иван Ганчев, който е състоятелен финансист, само че от тази фотография мрежата гръмна. Всички побързаха да го дефинират като чичко, тъй като типът му не им се стори прекомерно " уау ". Истината обаче е, че с Андреа имат единствено 6 години разлика, тъй като той е на 40, а тя на 34 години - напълно обикновено за една двойка.

" Чудно е какво му е харесала на този дебелак, с изключение на парите, но той нали и татко й е богат?! Този Иван никак не мяза на мъжага и несъмнено е мъж под чехъл, а тя го командва и води за носа ", разясняват в нета.

Дали е по този начин, не се знае, тъй като двамата настойчиво крият персоналния си живот от непознати очи.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР