Андреа Банда Банда наследи мястото на Георги Любенов като водеща

...
Андреа Банда Банда наследи мястото на Георги Любенов като водеща
Коментари Харесай

Андреа Банда срината след грандиозен провал

Андреа Банда Банда наследи мястото на Георги Любенов като водеща на „ Вечерното шоу “ по Българска национална телевизия, само че се провали с гръм и тропот. След първото предаване, инфлуенсърката бе засипана с жестока рецензия. Тя изгледа първото си предаване от Франция, където е на ски.

 

Признава, че към този момент има снимани три излъчвания и добавя, че решила да стане лице на Българска национална телевизия от любознание. В първото издание на предаването, Андреа бе заложила на панталон и бюстие с голямо деколте, от което по-голяма част от феновете не съумяха да откъснат очи. Дори и подчертаните прелести на брюнетката обаче не съумяха да спасят ситуацията – Банда още веднъж е пренавита и отблъсква феновете, сходно на Петя Дикова, която непрекъснато ахка, охка и се тюхка.

 

Зрителите са безапелационни, че в случай че Банда продължи да води предаването, ще го затрие. Андреа Банда призна изненадващо, че татко й към този момент не е милионер, а някогашен милионер, допълвайки, че по този начин ставало с бизнеса у нас, без да издава повече детайлности. Мнозина от феновете допуснаха, че точно тя го е банкрутирала със скъпите си дамски чанти и пантофки „ Диор “.

 

Първите посетители във „ Вечерното шоу “ бяха Николаос Цитиридис, Боро Първи и оперната прима Мила Михова. За благополучие Николаос и Мила съумяха да спасят ситуацията и се получи от малко малко забавен диалог. Зрителите обаче са на мнение, че би следвало потвърдилите се хора да отхвърлят такива участия, в които се прелива от пусто в празно. Те недоумяват по какъв начин може Андреа да желае самопризнание от Мила, че е инфлуенсърка и това да е акцентът в предаването, без да акцентира на огромните професионални триумфи на гостенката си.

 

Зрителите на Българска национална телевизия са безапелационни, че в тази си роля, Андреа Банда е цялостен смут. Те даже считат, че няма по-противно и досадно създание, а гласа и дикцията й въобще не желаят и да разискват. Категорични са, че цялостното й наличие на екран ги кара да сменят програмата. Недоумяват за какво Българска национална телевизия ги мъчи с тези „ млади и некадърни недоразумения “.

 

Близки до Андреа издават, че приела доста трагично хейта против наличието й на екран. За никого не е загадка, че милионерската дъщеря неведнъж изпада в депресивни положения, съпроводени с паник офанзиви. Така и не излиза наяве обаче за какво освен това състояние, милионерската наследница продължава да се пъне да си играе на медийно лице като е очевАдно, че не става за тази работа, нито пък може да понесе справедливото отвращение от страна на феновете.

Инфо: Уикенд

Тагове: Андреа Банда Банда Георги Любенов „ Вечерното шоу “ БНТ Николаос Цитиридис Боро Първи Мила Михова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР