Андреа а-ха да остана без хонорар след участие в Крумовград,

...
Андреа а-ха да остана без хонорар след участие в Крумовград,
Коментари Харесай

Ошашавен кемт спори с певицата: Ама ти не си Андреа, тя е слаба!

Андреа а-ха да остана без хонорар след присъединяване в Крумовград, описаха пред „ Уикенд ” източници от родопския град. Преди време кметът Себихан Мехмед поканил русокоската да радостни хората на празник на града. Той се възползвал от ниския хонорар на миньончето - 1500 лв., и считал, че по този начин ще обезпечи известна певица за положителни пари, а хората ще са предоволни.

Градоначалникът не употребил обществени мрежи и не подозирал, че Андреа пипа всичките си фотоси с фотошоп. Той очаквал пред него да се появи русо, дългокрако и едва сексапилно Барби. В уречения час обаче на срещата се изсипала ниска и много пухкава дама, по-подходяща за санаториума на доктор Емилова, в сравнение с за сцена. Ошашавеният Себихан Мехмед почнал да спори, че имал спогодба да пее Андреа, а не никому незнайна певица. Изумен, Мехмед даже отворил телефона си и посочил по какъв начин наподобява фолк певицата и упорствал, че 90-килограмовата дебеланка пред него няма нищо общо с облика от видеоклиповете.

За близките обстановката била комична, само че за кмета и самата Андреа – трагична. Управникът на Крумовград спорил половин час, че дамата пред него не е Андреа, само че в последна сметка склонил я качи на сцената. След края на плейбека на чалга дивата, тя въпреки всичко получила някакви пари, само че до последно градоначалникът бил уверен, че това на сцената не е Андреа, а западнала кръчмарска певица.

„ Не знам по какъв начин самата Теодора претърпява тези обстановки, само че е доста срамно, че онлайн няма нищо общо с облика си от фотосите в обществените мрежи. Жалка картинка! Всички обработват фрагментите, само че тя доста прекалява. Не може да си висока 1,60 см, с къси крайници, а да се правиш на Ирина Шейк ”, смеят се в жанра
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР