Андре Токев беше подкрепен от мнозина, въпреки безумието му! Невероятно, но

...
Андре Токев беше подкрепен от мнозина, въпреки безумието му!
Невероятно, но
Коментари Харесай

Ново 20: Неочаквана подкрепа за пияния шофьор Андре Токев!

Андре Токев беше подсилен от мнозина, макар безумието му!
Невероятно, само че факт! Пияният началник Андре Токев, който беше задържан, до момента в който фучеше из София накиснат и единствено по джанти, получи поддръжка от другари и сътрудници. Странно или не, само че вижте кои застанаха зад него.
 Андре Токев
Андре Токев получи изненадваща поддръжка

Пръв се осмели да го отбрани началник Иван Манчев. В обществената мрежа, където е извънредно въздържан, Манчев изрази позицията си и „ подаде рамо “ на своя сътрудник другар Андре. Звездата от „ Кошмари в кухнята “ е безапелационен, че при Токев сядането зад кормилото на няколко чашки не е процедура, а по-скоро го дефинира като изключение.

„ Относно случая с моя дълготраен другар и сътрудник Андре Токев, който познавам над 20 години, желая да споделя, че случилото се при него не е процедура, а изключение.

За Андре мога да кажа, че е експерт, немски ученик, извънредно порядъчен и работохолик, като в това време постоянно е показвал умеене да работи с хора от разнообразни сфери “, написа в прочувственото си обръщение Манчев.

Неговото мнение, е че професионализмът на Токев стои преди всичко. „ В работата си постоянно е проявявал отговорност и самообладание, с цел да реализира нужните резултати.

Ще завърша с това, че съзнавам извънредно сериозността на случилото се, като желанието ми е само да споделя персоналното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно другарство и работата ни дружно “, приключва Иван Манчев.

Друг кулинарен корифей, станал прочут с присъединяване си във „ Фермата “, също изрази мнение по случая. Шеф Илиан Кустев, който започва кариерата си точно в екипа на Токев, шеговито назова действието му „ щуротийка “.

„ Познавам Андре от 2001 година, когато бях в първия му екип. Получих една сериозна основа за развиване, освен аз, само че и всички останали. Това не може да се отхвърли с лека ръка. Щуротийката, която направи, е типично в негов жанр. Вие не го познавате, той доста добре осъзнава какво е сторил.

Андре е татко, брачен партньор, дядо и ще си понесе отговорността за дейностите си. Аз мога да се бъзикам с него, както си пожелая, и съм сигyрен, че няма да ми се обиди. Андре, поддържам те, ще се оправиш “, разгласи Кустев, който отнесе много рецензия поради определянето на противозаконното шофиране на Токев като щуротийка.

Шеф Хю Бутен от Канада, който има над 25 години професионален опит като началник готвач, също се опита да успокои своя сътрудник, с който постоянно работят дружно през годините. Шеф Хю Бутен е работил в влиятелни заведения за хранене на 4 континента и взе участие в българското издание на „ Мастър началник “, в което Токев беше жури.

„ Беше сложна и взискателна година за всички нас и още повече когато сте обществена персона. Хората ще вършат мнения и доста от тях нямат визия за натиска, през който прекосяваме всички. Бъдете в сигурност, чакам с неспокойствие още веднъж да работя с вас “, написа Бутен под извинението на Андре.

Шеф Бутен посочи, че не се пробва да пази, съди или да измива виновността на някого, написа „ България Днес “.

„ Има неточност, има амнистия! Радвай се, че няма потърпевши, и без плач да си изтърпиш наказването! “, поучава спечелилият в „ Биг Брадър 1 “ Здравко Василев.

„ Андре, определените нямат право на избор. Със сигурност се съдиш повече от всички и сигурно следствията са единствено за теб. Слава Бoгy, че не е имало жертви. Набий си канчето и продължи. Твой другар – Симо ”, написа радиоводещият Симеон Колев.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР