Анджелина Джоли е подала заявка за регистрация на търговската си

...
Анджелина Джоли е подала заявка за регистрация на търговската си
Коментари Харесай

Анджелина Джоли пуска на пазара собствена марка дрехи и бижута

Анджелина Джоли е подала поръчка за регистрация на комерсиалната си марка „ Atelier Jolie ”. Под новата марка актрисата има намерение да основава фешън дрехи и неповторими бижута, оповестява „ The Sun ”.

" Анджелина работи по този план към този момент повече от година и се надява, че марката ще бъде утвърдена, с цел да може да продължи напред с новото си начинание. Марката обгръща всичко - от поръчкови бижута до кутюри и шивашки произведения по поръчка. Тя е върл последовател на качествените артикули, които устоят години наред и това е нещото, върху което ще се концентрира марката ", споделя източник пред изданието.

Марката ще създава и спално долни дрехи за дома и други артикули, които ще бъдат разкрити по-късно. Анджелина Джоли приказва за смисъла на " екологичната " мода по-рано в последното си изявление за списание „ Vogue ”.

" Инвестирам в качествени продукти, а по-късно просто ги нося до разкъсване. Обувки, обичано палто, обичана чанта: не променям нещата постоянно, за какво да го върша? Това са едни от обичаните ми неща. Да се любувам на винтидж нещата и да преоткривам някои винтидж магазини е част от верния път ", съобщи актрисата.

Анджелина възпитава и децата си по този метод. Например след премиерата на кино лентата " Вечен " през 2021 година Джоли и дъщерите ѝ попаднаха в заглавията на вестниците, откакто носеха тоалети от дизайнерския ѝ дрешник.

Захара, най-голямата ѝ щерка, носеше сребриста рокля на „ Elie Saab ”, която самата актриса носеше на премиите " Оскар " през 2014 година А по-малката ѝ сестра Шайло реши да облече роклята, която Джоли носеше това лято, до момента в който помагаше в предприемаческия план " Жени за пчелите " във Франция. Тогава Анджелина сподели на аления килим: " Децата ми носят винтидж облекла, в това число моята остаряла рокля за премиите " Оскар ".

Анджелина Джоли стартира бизнес преди доста време. Не от първа година тя се бори с някогашния си брачен партньор Брад Пит за контрола над фамилната винарна „ Château Miraval ”, която двойката закупи още през 2008 година Актьорите са се занимавали и с производството на зехтин./БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР