Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш

...
Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш
Коментари Харесай

Анджелина Джоли през сълзи: Домашното насилие започва да се приема за нормално

Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския се разплака, говорейки за дамите и децата, жертви на принуждение, предава bTV.

В Сената на Съединени американски щати тя поддържа промени в закона против домашното принуждение.

Заобиколена от чиновници, Джоли сподели текст, който би трябвало да даде на жертвите здравна и правна помощ, както и да помогне на деца, които са били изложени на това принуждение.

„ Грозната истина е, че домашното принуждение у нас стартира да се приема за обикновено “, сподели през сълзи актрисата.

46-годишната актриса упреква някогашния си брачен партньор Брад Пит, че съзнателно е блъснал сина им Мадокс. Актьорът беше оневинен по тези обвинявания.

„ Преди всичко желая да се обърна и поддържа децата, които са ужасени и страдат в този миг. И многото хора, за които този закон идва прекомерно късно. Жените, които страдат от системата поради неналичието на поддръжка и които към момента носят болката и контузията от насилието. Младите, които са претърпели принуждение и стават по-силни не поради системата за отбрана, а макар нея. И за дамите и децата, които починаха, а можеха да бъдат избавени “, сподели Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР