Анджела Рейнър казва, че иска отстраняването на ветерана депутат Даян

...
Анджела Рейнър казва, че иска отстраняването на ветерана депутат Даян
Коментари Харесай

Анджела Рейнър иска да види отстраняването на Даян Абът „решено“ с наближаването на крайния срок за общите избори

Анджела Рейнър споделя, че желае отстраняването на ветерана народен представител Даян Абът „ позволено “ - тъй като не счита, че кариерата й „ би трябвало да завърши с това метод ".

Тъй като последният краен период за избор на претенденти остава единствено няколко дни, госпожа Рейнър сподели, че желае да види " позволение " на отстраняването от партията на ветерана народен представител от Лейбъристката партия Даян Абът.

Г-жа Абът беше упрекната в антисемитизъм поради мнения, които направи в писмо, изпратено от нея до вестник, и за което тя се извини. Ако остане отстранена, госпожа Абът няма да получи право да взе участие в изборите. Лидерът Keir Starmer сподели през вчерашния ден, че решението ще бъде взето преди крайния период 4 юни.

„ Даян Абът беше първата ни чернокожа жена народен представител от Лейбъристката партия и е в нашата партия от десетилетия “, сподели тя. „ Бих желал да видя решение, тъй като не мисля, че кариерата на Даян Абът би трябвало да завърши по този метод. Помежду си сме се карали, само че за мен няма подозрение за нейното покровителство и не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР