Анди Мъри разказа за своите срещи с популярния футболен треньор

...
Анди Мъри разказа за своите срещи с популярния футболен треньор
Коментари Харесай

Мъри за Моуриньо: Бях съкрушен, а той просто дойде и ме прегърна

Анди Мъри описа за своите срещи с известния футболен треньор Жозе Моуриньо. Това стана във връзка гостуването на португалеца на кортовете в Куинс.

"В събота съумях да се срещна с Жозе Моуриньо на подготвителните кортове в Куинс. Той е огромен тенис почитател. Срещал съм го няколко пъти тук. При един от тези случаи, беше в действителност забавно. Току що бях изгубил от Роджър Федерер на финалите на АТР в Лондон през 2014.

"In tennis, the players can't hide behind anyone. "

Jose Mourinho explains why he loves tennis. #QueensTennis pic.twitter.com/zmSbQ50r9Y
— Fever-Tree Championships (@QueensTennis) June 23, 2019
Федерер ме победи 6:0, 6:1 - безусловно ме съкруши. Прибирайки се към съблекалнята от корта видях Жозе. Той просто пристигна и ме прегърна. Една огромна прегръдка, без думи. Това беше. Хубаво беше, защото в тези обстановки е мъчно да се намерят думи, които имат значение.

Ето за какво беше отлично да го видя отново в Куинс. Винаги е доста прелестно да приказвам с него - изключително за футбол, " показа Мъри.

King Juan Carlos, Jose #Mourinho and Toni #Nadal in #Queens pic.twitter.com/y0yPqH2U8f
— Pau Ferragut (@PauFerragut) June 16, 2015
Шотландецът разкри и проектите си. "Ако тялото ми продължи да понася добре натоварванията, то аз бих пробвал да играя и поединично. Не усещам никаква болежка в бедрото. Няма значение дали ще мога да се върна през септември или следващата година. Целта ми не е да бъда подготвен за US Open. "

Източник: tennis.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР