Анди Мъри и Серина Уилямс започнаха с успех партньорството си

...
Анди Мъри и Серина Уилямс започнаха с успех партньорството си
Коментари Харесай

Големите Анди Мъри и Серина впечатлиха с успех

Анди Мъри и Серина Уилямс започнаха с триумф партньорството си на смесени двойки на Уимбълдън, откакто надиграха Андреас Миеш и Алекса Гуарача с 6-4, 6-1.

Шотландецът, който играе на първия си шампионат от Големия шлем след интервенцията за промяна на тазобедрената става, загуби по-рано на двойки при мъжете, където игра в тандем с французина Пиер-Юг Ербер.

Въпреки това, той и седемкратната шампионка в конкуренцията при дамите откриха място във втори кръг след победа над противниците си за малко над час игра на Централния корт.

Мъри и Уилямс пробиха в първия гейм на мача, като можеха да решат ориста на откриващата част в осмия гейм, когато при 5-3 в своя изгода имаха няколко благоприятни условия за нов брейк. Във втория, те поведоха на бърза ръка с 4-0 и след печеливш ретур на Мъри срещата завърши сполучливо за него и Серина.

„ Очевидно е, че изгубих на двойки при мъжете по-рано и цялата ми сила бе съсредоточена върху този мач. Това бе едно положително начало, справихме се на ретур и сервирахме чудесно “, показа Мъри за BBC след края на мача.

Запитана по отношение на това кой от двамата е бил „ шефът “, Уилямс отвърна: „ Е, ние сме тим, няма „ Аз “ в един тим “.

Мъри добави: „ И двамата сме по-младите брат и сестра в фамилиите си, тъй че сме привикнали да ни бъдат „ шефове “. Предполагам, че и двамата се редуваме в това отношение “.

След като изигра два мача, той увери своите почитатели, че се усеща добре. „ Гърбът ми бе леко вдървен след двойките, а бедрото е окей “, сподели още той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР