Анатоли Нанков коментира актуалните теми в ЦСКА. Според него трябва

...
Анатоли Нанков коментира актуалните теми в ЦСКА. Според него трябва
Коментари Харесай

Анатоли Нанков призова да се даде шанс на Ел Маестро

Анатоли Нанков разяснява настоящите тематики в ЦСКА. Според него би трябвало да се даде задоволително време на новия старши треньор Нестор Ел Маестро да работи.

„ ЦСКА не съумя да направи пълноценна подготовка, времето за отмора беше малко. Освен това новите попълнения, които се взеха, имаха прекомерно дребен интервал за акомодация към метода на живот в България, условията на Саша Илич. И по тази причина ЦСКА влезе в шампионата и евротурнирите неопитен “, Нанков показа за „ Тема Спорт “.

„ Със сигурност се очакваше с новите попълнения тимът да надгради, изключително откакто гръбнакът на състава беше непокътнат. Но отново дублирам, че просто времето за подготовка не беше задоволително. “

 Снимка: BGNES

„ Отговорността за резултатите на един тим се носи от старши треньора и неговия екип. И по тази причина най-нормалното нещо е той да дефинира кои играчи са му нужни, с цел да извърши задачите, сложени от управлението. “

„ Нестор Ел Маестро се е съгласил да поеме тима при тези условия, не може да търси оправдания и е задължен да откри излаз от рецесията. Но не може да промени тима за две седмици. Трябва да му се даде време и след няколко месеца да забележим дали ЦСКА се усъвършенства и върви в вярната посока. Дали решението е вярно, или не, щом управлението му е гласувало доверие, би трябвало да му даде и нужната поддръжка “, приключи Нанков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР