Анастасия Жайгарова или просто Сия от Фермата“, както я наричат,

...
Анастасия Жайгарова или просто Сия от Фермата“, както я наричат,
Коментари Харесай

Отне ли сама живота си Сия от „Фермата“ или той й „помогна“?! Полицията нищи мистерия

Анастасия Жайгарова или просто Сия от „ Фермата “, както я назовават, почина преди броени дни. Вестта покруси, както съотборниците й във формата, по този начин и феновете, и много от известните персони у нас, които я познаваха. Натали Трифонова и адреналинката Яна са измежду тях. До през днешния ден никой не знаеше каква е повода за нещастието със Сия, а въпросите бяха безчет. Преди дни обаче избухна ужасяващата вест, че Жайгарова е лишила живота си, оставяйки сама дъщеричката си Теа.
Апартаментът на Анастасия е запечатан от полицията, която прави следствие като първата и съществена версия е, че тя е скочила от терасата на дома си в „ Бъкстон “, предава Флагман. Казва се, че Сия и преди е правила опити за самоубийство, като е била в тежка меланхолия и е взимала мощни хапчета. Близки до Сия са споделили на полицията, че от много време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и нездравословна връзка с мъж, който я тормозел и имал големи проблеми с дрогата. Някои допускат, че би трябвало да се проверява и в посока на ликвидиране като се открие този човек и бъде разпитан и тестван подробно.
„ Сия беше прелестен, безоблачен и ухилен човек. Не имаме вяра да е протегнала ръка сама на живота, който обичаше. Дори и да е имала проблеми, тя беше оптимист “, разясняват потресени нейни познати.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР