Анастас Гогов е основател, екзекютив коуч за стратегическо лидерство и

...
Анастас Гогов е основател, екзекютив коуч за стратегическо лидерство и
Коментари Харесай

Анастас Гогов: Българските компании доминират чужди пазари, но ни липсва самочувствие | Е-кономика 28.11

Анастас Гогов е създател, екзекютив коуч за стратегическо водачество и фасилитатор на The Management Board. 

 

“не желая да бъда неприятен оракул, само че доста от н анализите, които направихте на предходния конгрес се сбъднаха тази година. Със сигурност военният спор, които искахме да бъде избегнат продължава, а също и обстановката в Китай, която представяла  концентрация на власт в един човек и занемаряване на традициите на закона. Добавяме към това и политиката на “нулев коронавирус ” в страната. - по този начин Атанас Гогов дефинира интернационалните провокации пред бизнеса през 2022 година.

 

Гостът дефинира Китай като ‘гейм мейкър ”, защото страната е най-големият консуматор на първични материали в света. Гогов споделя и кои са положителните образци на бизнес-лидери в България, които се оправят с провокациите на международната международно равнище.

 

“ Един значим бранш, който беше обиден около експорта на Газпром, е секторът на логистиката. Видяхме каква нервност се случи. Има дефицит на дизелово гориво във международен мащаб, а логистиката, която може да пострада е главен бранш, които движи стопанската система. ”

 

Според госта за редица компании в България има стеснен достъп на капитал, а от време на време и неяснота по какъв начин капиталовите фондове и избират на коя компания да дават финансиране. Повече по тематиката и целия диалог вижте в идващото видео.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР