Анастас Герджиков е отчетлива алтернатива на Румен Радев. Това коментира

...
Анастас Герджиков е отчетлива алтернатива на Румен Радев. Това коментира
Коментари Харесай

Тома Биков: Анастас Герджиков е отчетлива алтернатива на Румен Радев

Анастас Герджиков е отчетлива опция на Румен Радев. Това разяснява Тома Биков пред.

По думите му за ГЕРБ кандидатурата на проф. Анастас Герджиков е най-хубавата допустима в обстановка, в която партийните оферти за президентските избори се отхвърлят от гласоподавателите.

" Едва ли можеше по-добър претендент от него да излъчим. Политическата среда в този миг е такава, че тя не допуска подобен вид кандидатури, продължаваме да стоим в положение на борба. Не е неточност, че не издигнахме партийна кандидатура ", съобщи Тома Биков.

По думите му в 47-ото Народно заседание ГЕРБ ще бъде мощна съпротива и партията не се тормози от проверка от страна на идващото държавно управление.

" Ще бъдем мощна съпротива, бихме могли да бъдем и градивна съпротива, в случай че имат интелектуалния запас да изградят това ръководство, се оформя едно ляво демократично ръководство, което на практика е опция на нашето ръководство от последните 4 години ", добави Тома Биков.

Румен Радев има въздействие в 4 от партиите в Народното събрание, които ще се опитат да сформират ръководство, преди беше президент в съпротива, в този момент ще е президент в ръководството, разясни Тома Биков. Ако са решили огромна част от времето си да се разправят с нас, ще бъде неточност, сподели още Биков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР