Анализатор от NASA на сигнали e заявил, че подробният анализ

...
Анализатор от NASA на сигнали e заявил, че подробният анализ
Коментари Харесай

Експерти от NASA: Извънземни са предупреждавали хората за пандемията от COVID-19

Анализатор от NASA на сигнали e декларирал, че подробният разбор на електромагнитните предавания с извънземен генезис е посочил, че при започване на есента на предходната година извънземни са предупреждавали човечеството за скорошната пандемия от COVID-19, оповестяват международните издания.

Професор Нанси Макмюри е разказала, че тя и екипът са съумели да разпознават серия от сигнали, които са се повтаряли. Те доста наподобяват на извънземен сигнален сигнал. Тези сигнали са се повтаряли от 4 септември до края на есента. През цялото това време са записани 17 безусловно идентични сигнала.

По предписание електромагнитните талази се повтарят извънредно рядко и то инцидентно. Ако сигналите са с дълготрайност повече от 4 секунди и се повтарят повече от 10 пъти, това към този момент не е естествено събитие, добавила е специалистката от NASA.

След обстоен разбор на сигналите специалистите са достигнали до извода, че най-вероятно това в действителност е предупредително известие. То се основава на някакъв математически език на извънземни, който наподобява на морзовата писменост.

Експертите споделят също, че не могат да схванат защо тъкмо се приказва в това известие. Но по своите характерности то наподобява или на сигнал за злополучие, или на предизвестие.

Ако се вземе поради времето, в което тези сигнали са били записани, тогава можем да предположим, че това е било предизвестие по отношение на това, че пандемията от COVID-19 скоро ще стартира.

Изследователите прибавят, че всеки от записаните сигнали е прихващан от няколко радиотелескопа едновременно. Това изцяло отстрани опцията сигналите да са просто разстройства.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР