Анализът на министерствата преди ротацията е в полуготов завършен вид.

...
Анализът на министерствата преди ротацията е в полуготов завършен вид.
Коментари Харесай

Габриел: Анализът на министерствата преди ротацията е почти готов

Анализът на министерствата преди ротацията е в полуготов приключен тип. Засилването на отбранителната промишленост е главен приоритет на Европейския съюз и НАТО. Важно е да поздравим господин Тагарев и неговия екип.


Това съобщи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Габриел откри конференция на тематика „ Нарастващи потребности от поддръжка на отбранителната промишленост и благоприятни условия за нововъведения " София Тех Парк. Този конгрес е първото събитие от календара за отбелязване на 20-ата годишнина от присъединението на България към НАТО.

По отношение на шпионския скандал в ГДБОП и арестувания чиновник, Габриел разяснява: " България малко по малко би трябвало да си отстоява правото да бъде суверенна страна, която е заслужен член на Европейски Съюз И НАТО ".

Вицепремиерът сподели още, че преди ротацията в кабинета анализът на всички министерства е в полуготов приключен тип. " Предстоят диалози с министрите. Заедно би трябвало да решим какви са идващите цели, тъй като управническата стратегия е до края на 2024 година ", съобщи тя.

" Разговорите би трябвало да продължат по градивен път. Става дума за споделена отговорност - положителната работа, която свършихме за България да продължи ", добави Мария Габриел.

Тя уточни, че държавното управление има поддръжката на парламентарните групи, които го поддържаха и досега. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР