Ан Търнър Кук, знаменита писателка на мистерии, която е била

...
Ан Търнър Кук, знаменита писателка на мистерии, която е била
Коментари Харесай

Най-известното бебе в света стана на 93 години

Ан Търнър Кук, популярна писателка на мистерии, която е била и преподавател по британски, навърши 93 години в сряда, 20 ноември. Много хора не свързват гениите й на публицист и учител със славата, която я е споходила още като бебе. Тя е най-известното бебе на света през предишния век, тя е Гербер Бебе. 
Скицираното й изображение „ изгрява “ върху бурканчетата за бебешка храна и други детски артикули за интервал от близо девет десетилетия, откакто благата й муцунка печели конкурс за комерсиална марка през 1928 година През 1931 година рисунката с въглен, приключена от фамилната другарка на Ан Дороти Хоуп Смит, става публична комерсиална марка на Gerber, оповестява Fox.
Запомнящата се рисунка демонстрира ококорената почтено изглеждаща невръстна Ан с отворени устни и изумен тип, излъчващ благоговение. Преди съвсем век художничката споделила, че ще довърши изображението, в случай че бебето завоюва състезанието, с цел да има по-завършен тип художественото произведение. Участниците в журито обаче, били изумени от истинската схема и поискали тя да стане формалното лице на марката Gerber.
Останалото е история. По целия свят хората съвсем 100 години разпознават и ценят това херувимско лице, което остава на продуктите на Gerber и в рекламите до наши дни.
Повече от четири десетилетия никой отвън фамилията на Ан, стеснен кръг мениджъри и притежатели на Gerber, както и художничката, не е прочут за идентичността на герберското бебе. Компанията взема решение да пусне котката от торбата едвам през 1978 година и да уведоми човечеството кой се крие зад будещото удивление детско личице.
Дори на 93 години към момента можете да видите приликата на Ан с това светлооко, очарователно бебе на опаковката на Gerber. През годините тя е държала в прегръдките си десетки герберските бебета, които също са били избирани да съставляват марката. Като да вземем за пример Лукас Уорън, на една годинка, който става първото лице на Gerber със синдрома на Даун.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР