АМС продължава с маратонните нощни излъчвания на сезоните на „Пази

...
АМС продължава с маратонните нощни излъчвания на сезоните на „Пази
Коментари Харесай

Пази се от живите мъртви по AMC през юли - slava.bg

АМС продължава с маратонните нощни предавания на сезоните на „ Пази се от живите мъртви “ всеки понеделник от 23.00 ч. и напомня на феновете историята в сериала преди старта на новия сезон 6 по-късно тази година. След като видяхте първите три сезона през юни, в този момент очаквайте сезон 4 на 6-и и 13-ти юли, а сезон 5 на 20-и и 27-и юли. Сезон 4 на “Пази се от живите мъртви” показва света на Медисън Кларк (Ким Дикенс) и нейното семейство през други очи – тези на Морган Джоунс (Лени Джеймс), който влиза в историята от света на “Живите мъртви”.

Близкото минало на героите се смесва с несигурното настояще на битка и открития, по време на което те срещат нови другари, врагове и закани. Те се борят един за различен, един против различен и против легион от неживи, с цел да изградят някакво съществувание под смазващата тежест на живота си, който се разпада. Ще има мрак и светлина, свирепост и милост; подвиг, изгода и боязън – всички те ще се стоварят в новата действителност на “Пази се от живите мъртви”. Героите, които започнаха пътуванията си в изолираност, се сблъскаха един с различен по непредвидени способи и се озоваха на едно от последните места, на които в миналото са очаквали да бъдат... дружно.

През втората половина на сезона те ще проучат кои са в този момент - като персони и като част от по-голямата група - и по какъв начин ще се развиват. Те ще се окажат изправени против нови съперници - хора, ходещи мъртви и даже самата природа. Това ще бъде пътешестване, изпълнено с заплаха, обич, мощна тъга, загуба и в последна сметка - надежда…В сезон 5 на „ Пази се от живите мъртви “ задачата на групата е ясна – да намерят всички, които са оживели и да създадат това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. С желязно твърдоглавие Морган Джоунс (Лени Джеймс) води групата, следвайки философия, основаваща се на великодушие, възприятие за общественост и вяра.

Всеки от героите има вяра, че, помагайки на другите, ще може да изкупи грешките от предишното си. Но доверието не може да се завоюва елементарно. Мисията им да оказват помощ на другите ще бъде сложена на извънредно тестване, когато групата се озове в неразучена територия, където всички ще бъдат принудени освен да се изправят лице в лице с предишното си, само че и със своите страхове. Само изправянето против тези страхове ще помогне на групата да открие изцяло нов метод на живот, който ще ги промени вечно. През юли AMC има забавни оферти в тематичния цикъл „ Филм на седмицата “. На 3-ти юли в 21.15 ч. можете да гледате лудата престъпна комедия "Бели мадами " (2004) с Марлон Уейънс и Шон Уейънс.

Още една престъпна комедия очаквайте на 10-и юли в 21.25 ч. – "Девет ярда " (2000) с Брус Уилис, Наташа Хенстридж, Розана Аркет, Матю Пери, Кевин Полак и Харланд Уилямс. В сантименталната драма на сценариста и режисьор Брандън Кемп "Любовта се случва " (2009) на 17-и юли в 21.25 ч. ще си партнират Дженифър Анистън и Арън Екхарт. Не пропускайте и да се посмеете с Джим Кери в „ Ейс Вентура: Зоодетектив “ (1994) на 24-ти юли в 21.35 ч. и в „ Ейс Вентура: Повикът природата “ (1994) с на 31-ви юли в 21.30 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР