Ами ако наистина НАТО влезе в конфликт с Русия? Как

...
Ами ако наистина НАТО влезе в конфликт с Русия? Как
Коментари Харесай

Каракачанов: Ами ако наистина НАТО влезе в конфликт с Русия? Как ще защитим България? С празни складове и голи като пушки!

Ами в случай че в действителност НАТО влезе в спор с Русия? Как ще защитим България? С празни хранилища и голи като пушки! И какво ще създадат тогава най-големите войнолюбци? Такива въпроси задава някогашният боен министър Красимир Каракачанов в собствен пост.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

 

❌ 47 милиона евро. Толкова е цената на подареното от Българската войска оръжие на Украйна, похвали се Тодор Тагарев. Явно обаче и това не стига, а се приготвя и нова помощ. Тагарев изхленчи, че „ Критиките против мен пречат на това да се прати помощ. Тези перманентни офанзиви от всички направления не ми разрешават да си правя работата “. Явно не е привикнал да го подлагат на критика. Няма и по какъв начин, откакто споделя „ да “ още преди да е пристигнала заповедта.
❗ Винаги съм си мислел, че един министър на защитата би трябвало да се хвали с това, което армията е придобила по негово време като въоръжение.

Сега обаче имаме министър, който се радва като раздава, непосредствено от складовете. Без пари, без отплата без нищо.

❓ Помните ли по какъв начин умно-красивите непрекъснато се подиграваха на армията, че няма въоръжение, че е оръжията са остарели и прочие. А в този момент ги раздават поголовно и безконтролно. Помните ли по какъв начин обещаваха, че против остарялото оръжие ще получим ново? И какво сме получили? Получили сме изпразнени хранилища и понижена боеспособност. Плюс остарели машини Страйкър, които платихме на тройна цена.

‼️ Изпразването обаче върви и с поголовно дрънчене на оръжие от страна на НАТО и нашите папагали от сглобката.

Ами в случай че в действителност НАТО влезе в спор с Русия? Как ще защитим България? С празни хранилища и голи като пушки! И какво ще създадат тогава най-големите войнолюбци? Директно ще заловен самолета от жълтите павета за Брюксел или слънчева Калифорния!

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР