Американците не искат телевизионната водеща Опра Уинфри да се кандидатира

...
Американците не искат телевизионната водеща Опра Уинфри да се кандидатира
Коментари Харесай

Половината американци биха гласували за Опра, ако се кандидатира за президент

Американците не желаят телевизионната водеща Опра Уинфри да се кандидатира за президент, само че в случай че тя въпреки всичко се кандидатира, 50% от американците биха дали своят вот за нея. 

Това сочи ново допитване до публичното мнение на института " Марист Пол ", представено от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

В анкетата са взели участие 1350 души. Тя е извършена в интервала понеделник-сряда.

Според данните от изследването едвам 35% от американците желаят Опра да се кандидатира за президент през 2020 година

Ако Опра се кандидатира и се изправи против президента Доналд Тръмп, 39% от американците биха дали своят вот за него. 

Допитването демонстрира също, че 64 % от интервюираните имат като цяло позитивно мнение за телевизионната водеща.

Спекулациите, че Опра Уинфри може да се кандидатира за президент се ускориха, откакто тя произнесе вдъхновяваща тирада на церемонията за премиите " Златен глобус ".

В речта си при приемането на премията Опра разгласи настъпването на нова епоха за дамите и девойките, измъчвани от мъже.

" И когато новият ден най-сетне настъпи, това ще е с помощта на доста прелестни дами, доста от които са в залата довечера, а и на някои забележителни мъже, които се борят настойчиво да станат водачи и да ни отведат във времето, когато на никого няма да се постанова да споделя " аз също " още веднъж ", сподели Уинфри, имайки поради придвижването в обществените мрежи против половия тормоз. Тя посочи и образеца на дами, борили се за гражданските права в Съединени американски щати.

Самата Уинфри опроверга след церемонията спекулациите, че може да се кандидатира за президент, само че нейният дълготраен сътрудник сподели, че тя не е изключила изрично тази опция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР