Американците лобират за F-16, но руснаците може да свалят правителството.

...
Американците лобират за F-16, но руснаците може да свалят правителството.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Американците лобират за F-16, но руснаците може да свалят правителството

Американците лобират за F-16, само че руснаците може да смъкват държавното управление. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ ръководителят на „ Движение 21 ” Татяна Дончева.
„ Лобиране е и още по какъв начин от страна на американците, само че би трябвало да сме наясно, че всички остарели и нови империи имат навика да лобират жестоко. И до момента в който не им купиш продукта, да не отстъпват ”, добави тя, представена от Флагман.

„ Само че руснаците държат също някакви лостове върху Марешки и Волен Сидеров, които считам, че също може да се окажат задоволителни да смъкват държавното управление ”, изясни Дончева.
„ При „ Локхийд ” няма амнистия, това значи да се оженим постоянно. Общо взето, американци и руснаци работят по този метод. Вземаш моята техника и я вземаш до края на света и каквото и ново да излиза, отново ще дойдеш при мен ”, разяснява тя.

Третото държавно управление на ГЕРБ съществува и продължава да ръководи поради извънредно удачната интернационална обстановка, в която всички имат потребност от „ тамагочита ” – политици, които да им натискат копчето и да им подвигат ръчката, акцентира Татяна Дончева.
Тя разяснява и бутането на противозаконни постройки във Войводиново след побоя над командос.

Не можем да вършим от всяко село нова Катуница, съобщи водачът на „ Движение 21 ”.
„ Патриотите имат тежък проблем със самолетите, които се паднаха в тяхната „ къса съчка ” – да решат договорката. И защото това е тежко камъче в обувката, както се оказва и може да се рискува животът на държавното управление, те си откриха отдушник “, разяснява тя.

„ Какво предлагаме на ромите като работа, задължения към страната и като благоприятни условия? Вижте по какъв начин се лустросват, като отидат в Западна Европа. Вижте по какъв начин ги връщат от Западна Европа – облечени, ходили на учебно заведение, тъй като в случай че не вървиш, те те изхвърлят. Значи всичко може, въпросът е има ли държавна политика и някой да вземе да я мисли, само че не в подтекста, че ние ще водим война с ромите и че „ или ние, или те ”, сподели още Дончева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР