Американците безмилостно ще смажат украинския президент Владимир Зеленски, когато си

...
Американците безмилостно ще смажат украинския президент Владимир Зеленски, когато си
Коментари Харесай

Медведев: Американците безмилостно ще смажат украинския президент Владимир Зеленски

Американците безмилостно ще смажат украинския президент Владимир Зеленски, когато си „ поиграят “ с него, като с опитно насекомо. Това написа заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в канала Telegram.

 

" Колко доста американските ентомолози обичат опити с инсекти. Тяхното национално развлечение е да слагат всевъзможни разнообразни паяци в буркан и да гледат с наяве наслаждение по какъв начин се гълтам един различен ", написа още Медведев.

 

Медведев означи още, че „ притежателите им също ги сложиха в стъклен съд, като последователно ги лишиха от храна “ и „ никой не се съмняваше, че всичко това ще свърши “.

 

" Рано или късно самото наблюдаване на държанието на насекомите става безпределно скучно. След това те се слагат на диета и се следи растежът на експанзията на членестоногите. Сега тези дребни отровни същества жилят и гълтам себеподобните си изключително нападателно. Разбира се, оцелява този, който е по-смел, по-силен и по-дебел. Който изяде повече от съперниците си и открадна повече храна, споделяйки я с някои приятели. В последна сметка те също желаят да ядат за формалната сметка на звездите и райета. И избират страната на най-перспективния паяк за храна “, акцентира Медведев.

 

„ А какво да кажем за този най-съществен паяк-актьор, който е напълнял за сметка на кръвта и телата на своите съплеменници? Какво ще стане с него, с спечелилия? Той ще бъде безмилостно сплескан от чехъл, когато с него старшият ентомолог ще си играе задоволително “, изрази убеденост Медведев, обобщавайки обявата с латинската фраза sic transit gloria mundi.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР