Американското централно разузнаване вербува руснаци с видеоклип в YouTube. В

...
Американското централно разузнаване вербува руснаци с видеоклип в YouTube. В
Коментари Харесай

ЦРУ вербува руснаци с клип в YouTube

Американското централно разузнаване вербува руснаци с видеоклип в YouTube. В него те приканват хората да се свързват с информация за стопанската система на Русия и ръководството на Владимир Путин посредством конфиденциален интернет канал.

Клипът е съпроводен от къс текст, в който се разяснява, че организацията чака да реализира контакт с военни, експерти от разузнаването, дипломати, учени и хора с информация за икономическата и политическата обстановка в Русия.

„ Свържете се с нас. Вероятно има хора към вас, които желаят да чуят истината. Ние желаеме “ се обръщат от Централно разузнавателно управление на САЩ към руснаците.

Двамата са се срещнали в Анкара, твърди представител на Белия дом

Във видеото мъжки глас разсъждава какъв е смисълът на героизма и отстояването на човешките права.

„ Лесно ни манипулират с неистини. Но знаем каква е действителността, в която живеем. И действителността, за която приказваме шептейки “, споделя мъжкият глас.

15 месеца след старта на войната в Украйна, видеоклипът приканва руснаците да станат информатори. Президентът Владимир Путин нееднократно е предупреждавал, че предателите ги грози затвор.

bTV се свърза със спедиторската компания от Русе, през която е минал товарът

В същото време руснаци разясняват пред Ройтерс, че клипът им наподобява като провокация от Федералната работа за сигурност на Русия.

Официалната позиция на Кремъл – „ не съм обърнал внимание на това видео “, сподели Дмитрий Песков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР