Американското правителство още веднъж заплаши Русия със спиране на проекта

...
Американското правителство още веднъж заплаши Русия със спиране на проекта
Коментари Харесай

САЩ заявиха, че газопроводът Северен поток-2 е обречен, ако Русия нападне Украйна

Американското държавно управление още един път заплаши Русия със прекъсване на плана за германско-руския газопровод " Северен поток-2 " при положение на съветско навлизане в Украйна, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 202
" Ако Русия нахлуе в Украйна по един или различен метод " Северен поток-2 " няма да влезе в употреба и Русия схваща, че сме координирали това със съдружниците си ", сподели съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан пред телевизия Ен Би Си.

Попитан, дали немският канцлер обществено би се заел с такава мярка по време на първата си аудиенция във Вашингтон през днешния ден, Съливан отговори: " Ще оставя немският канцлер самичък да отговори на този въпрос ". В рамките на трансатлантическия съюз се появиха търкания частично поради поддръжката на Германия за плана " Северен поток-2 " с Русия, който Съединени американски щати и някои източноевропейски страни мощно подлагат на критика, заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 202  Англия и нейните съдружници са решени да Англия и нейните съдружници са решени да " покачат цената " за Русия, в случай че тя предприеме по-нататъшни дейности против Украйна  Украинският външен министър прикани хората да не се поддават на апокалиптични предсказания Украинският външен министър прикани хората да не се поддават на апокалиптични предсказания  Германският канцлер отпътува на първо посещаване в Съединени американски щати за диалози по украинската рецесия Германският канцлер отпътува на първо посещаване в Съединени американски щати за диалози по украинската криза
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР