Американското министерство на отбраната реши да създаде работна група, която

...
Американското министерство на отбраната реши да създаде работна група, която
Коментари Харесай

Пентагонът прави работна група за разследване на НЛО

Американското министерство на защитата реши да сътвори работна група, която да проверява появяването на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), се споделя в изказване на Пентагона, представено от интернационалните организации. 

Целта на необичайния план е да се усъвършенства разбирането и да бъде придобита представа за същността и произхода на неидентифицираните летящи обекти. Мисията на работната група е да открива, проучва и каталогизира НЛО, които имат капацитет да съставляват опасност за националната сигурност на Съединени американски щати ”, се споделя в изказването, представено от Българска телеграфна агенция

По-рано CNN, базирайки се на чиновници на военното министерство на страната, заяви, че Пентагонът е в развой на образуване на такава работна група. Проектът ще бъде следен от първия заместник-министър на защитата на Съединени американски щати Дейвид Норквист.

През юни президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание да обмисли премахването на грифа за класифицирана информация от материали за неидентифицирани летящи обекти и по този начин наречения случай в Розуел, който се случи на 4 юли 1947 година Тогава в ранчо покрай Розуел в щата Ню Мексико се разрушава балон, който е бил употребен за вписване на звукови талази от руските нуклеарни проби като част от скришен план на Военновъздушни сили на Съединени американски щати. Военните скриват произхода на останките, което породи доста теории за интрига, необятно публикувани от локални, а по-късно и национални медии, за извънземния генезис на разрушилия се неидентифициран обект.

В края на април Пентагонът пусна видео фрагменти на Военноморски сили на Съединени американски щати, на които, както беше маркирано в известие за пресата, са снимани „ въздушни събития “, които бяха разказани като неидентифицирани.

Това са фрагменти, снимани от екипажите на американските бойни самолети през ноември 2004 година и януари 2015 година Видеоклиповете попаднаха в Интернет през 2007 и 2017 година, само че тогава Министерството на защитата не беше дало позволение за публикуването им, макар че след това достоверността на записите на Военноморски сили на Съединени американски щати беше доказана.

В края на 2017 година стана известно, че Пентагонът има секретна стратегия за събиране и разбор на данни за „ аномални галактически закани “. През 2007-2012 година за нея са отпуснати 22 милиона $. Първоначално програмата се управлява от разследващата организация на Министерството на защитата на САЩ
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР