Американското издание на ELLE избраха да сложат Майли Сайръс на

...
Американското издание на ELLE избраха да сложат Майли Сайръс на
Коментари Харесай

Каква свързва Хана Монтана и секса

Американското издание на ELLE избраха да сложат Майли Сайръс на корицата на августовския си брой, който излиза в края на този месец. И, както можем да чакаме от певицата, фотосите са провокативни, а в изявлението се приказва много за секс.

View this post on Instagram
A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on Jul 11, 2019 at 5:08am PDT

Първото й признание е, че е отказала да играе повече ролята на Хана Монтана сега, в който е почнала да прави секс на 18 години. " Не можех повече да сложа тази перука на главата си, струваше ми се необичайно... Бях пораснала, " откровена е 26-годишната Сайръс.

Във връзка с брака си с Лиъм Хемсуърт тя споделя: " Нали не си представяте, че седнал съм у дома по престилка и сготвям вечеря? За хората е доста объркващо, че съм омъжена. Не съм сигурна дали бих позволила хората там, тъй като бракът ми е многостранен, съвременен, нов и не мисля, че всички ще го схванат. В хетеро връзка съм, само че полово ме притеглят и дами. "

View this post on Instagram
A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jul 11, 2019 at 6:07am PDT

Като оставим секса настрани, Сайръс изрича и сериозната си позиция във връзка законите, които не разрешават на дамите аборти в някои щати, както и в страни по света. " Очаква се дамите да основават население за планетата. Когато това не е част от проектите им, се сблъскват с толкоз доста наказание и яд, че даже основават цели закони, с цел да ги накарат. Дори, когато си забременяла след принуждение. "

View this post on Instagram
A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on Jul 11, 2019 at 8:32am PDT

Майли Сайръс разисква и тематиката с естествените катаклизми и измененията в климата. " Земята е ядосана. Правим с нея същото, което с дамите: взимаме от ден на ден и повече и чакаме тя да продължи да създава богатства. Тя обаче е изтощена... Докато не съм сигурна, че детето ми ще живее на планета, в която във водата плуват риби, няма да основа още едно живо създание, което да се сблъска с това. "

View this post on Instagram
A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on Jul 11, 2019 at 6:03am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР