Американският телевизионен канал Paramount Network спира излъчването на сериала Ченгета

...
Американският телевизионен канал Paramount Network спира излъчването на сериала Ченгета
Коментари Харесай

Край на световноизвестния сериал Ченгета в САЩ

Американският ефирен канал Paramount Network стопира излъчването на сериала " Ченгета " (Cops), чиито 33-ти сезон трябваше да стартира на 15 юни - под натиска на огромните митинги срещу полицейската грубост в Съединени американски щати, заяви The New York Times.
" Ченгета " към този момент няма да се излъчва в мрежата на Paramount и ние нямаме никакви проекти за неговото възобновяване ", сподели формален представител на канала, съобщи БГНЕС.
За първи път сериалът стартира да се излъчва по каналите на Fox, само че след 25 сезона излъчването беше спряно. По-късно правата за излъчването му са закупени от Spike TV, предшественика на Paramount Network. През 2017 година сериалът означи хилядния си епизод, а феновете можеха да проследят дейностите на полицията в 140 града по света, както в Съединени американски щати, по този начин и в Хонконг, Англия и Русия.
От 2013 година организацията за цивилен права " Цвят на смяната " упорства поредицата да бъде спряна, обвинявайки производители и рекламодатели в основаването на " позорен облик на чернокожите американци и наказателната система ".
Според изследване, оповестено в списание BroadcastingCable през 2005 година, множеството полицейски ръководства правят оценка сериала като инструмент за привличане на нов личен състав.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР