Американският телевизионен журналист Лий Томас от 25 години боядисва кожата

...
Американският телевизионен журналист Лий Томас от 25 години боядисва кожата
Коментари Харесай

Тв репортер боядисва кожата си, за да остане на работа

Американският ефирен публицист Лий Томас от 25 години боядисва кожата си, с цел да може да работи - той страда от загуба на пигментация.

50-годишният Томас е кореспондент в телевизия „ Фокс “ в Детройт. На 25 години се разболява от витилиго и дълги години крие за нея, с цел да резервира работата си. Сега обаче свободно приказва за нея, оповестява Дарик.

Всичко почнало, когато фризьорът му забелязал малко бяло леке на скалпа му. В началото Томас си мислел, че това се дължи на напрежението и напрегнатия метод на живот. Малко по-късно обаче по кожата му почнали да се появяват още бели петна. Било наранено и лицето му. По това време тай работел като кореспондент в Ню Йорк. Тогава лекарите му сложили тежката диагноза.

Мислел, че с кариерата му на ефирен публицист е свършено, и изпаднал в меланхолия. След това обаче решил да не се предава и да търси различни способи, с цел да резервира работата си.

Започнал да употребява грим. Така е и до през днешния ден. Но един ден в годината той застава пред камерата без грим и приказва за проблемите, които основава витилиго.

Лий Томас продължава да работи и даже издава книга за заболяването си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР