Според коафьора това е огромна грешка, която съсипва косата Популярният

...
Според коафьора това е огромна грешка, която съсипва косата Популярният
Коментари Харесай

Фризьор алармира за опасността от популярна тенденция в изправянето на косата

Според коафьора това е голяма неточност, която унищожава косата

Популярният британски коафьор Салваторе Лерна побесня и жигосах нова наклонност, известна в интернет, като рискова и нездравословна за косата.

„ Не мога да схвана що за дивотия е това. Гледам, че всяка блогърка в TikTok се пробва да пробута тая полуда “, ядосва се коафьорът, който работи в лондонския знаменит салон The Bohemians.

„ Това е неточност, която унищожава косата “, безапелационен е той за новата нездравословна мода.

Салваторе Лерна означи, че потребителите на обществената мрежа започнаха всеобщо да нанасят парфюм върху пресата за коса, тъй че по време на стилизирането косата придобива друг колорит.

Експертът акцентира, че разказаният способ не оцветява косата. Освен това може да навреди на структурата на косъма.

„ Парфюмът съдържа разнообразни химикали и алкохол, който при изгаряне отстранява протеина от косата. Това води до тяхната сухота и трошливост. Също по този начин, по време на тази процедура, влагата и естествените масла се отстраняват от косъма и затова той изтънява и става предразположен на рухване.

Не го правете това – рисково е, нездравословно е, а и е безсмислено – косата ви няма да мирише по-добре от тая нелепост “, предизвестява фризьорът Салваторе Лерна, представен от jenata.blitz.bg.
Color Changing Hair Hack!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР