Американският Сенат спря налагането на нови санкции на Русия и

...
Американският Сенат спря налагането на нови санкции на Русия и
Коментари Харесай

Сенатът „подложи крак“ на новите санкции срещу Русия и Иран

Американският Сенат спря налагането на нови наказания на Русия и Иран от страна на Съединени американски щати. Поне краткотрайно. Горната камара на Конгреса на Съединени американски щати спря решението за въвеждането на новите ограничаващи ограничения. Причината за това обаче е в открити позволени процедурни неточности при приемането на новия закон за усилване на глобите против двете страни, написа Politico. Съвсем скоро обаче проблемите ще бъдат изчистени и новите ограничения ще влязат в действие.

Председателят на комисията по външните работи на Сената Боб Крокър изяснява пред изданието, че ще бъдат нужни напълно леко корекции в текста, с цел да бъдат изчистени проблемите и решението да може да влезе в действие. За задачата горната камара на Конгреса към този момент е подготвила съответните промени и работи интензивно с долната (Камарата на представителите), с цел да бъде признато още веднъж решението оптимално бързо, изяснява Крокър.

В същото време обаче се появява и информация, че Белият дом се пробва да прокара хрумвания за намаляване на глобите, записани във въпросния документ, съобщи ТАСС. Според информация на The News York Times президентската институция се пробва подмолно да убеди представителите на Републиканската партия и в двете камари на Конгреса при смяната в законопроекта да бъдат направени и ремонти, посредством които глобите да бъдат понижени.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР