Американският режисьор Уди Алън смята, че е достоен да е

...
Американският режисьор Уди Алън смята, че е достоен да е
Коментари Харесай

Уди Алън иска да е лице на #MeToo

Американският режисьор Уди Алън счита, че е заслужен да е лице на придвижването #MeToo, което породи след свадите за полов тормоз в Холивуд. Той е безапелационен, че е заслужен подстрекател на акцията, защото през 50-годишната си кариера е работил със стотици актриси и държанието му към тях е за образец.

Въпреки себеоценката му, името на Алън също откри място в листата със „ полови хищници “.

„ Бях упрекнат от една-единствена жена по отношение на развъждане на деца. Бях отмъкнат в калта. Голям покровител съм на придвижването #MeToo “, показа пред аржентинската телевизия Канал 13 той.

Режисьорът беше обвиненен в полови похищения над доведената си щерка Дилън Фароу през 1992 година, когато тя е едвам на 7 години. През 2014 година момичето възобнови обвиняванията. 82-годишният Алън дълго време отхвърляше тези изказвания. След две обособени следствия, траяли няколко месеца, режисьорът не бе подложен на правосъдно гонене.

"По-големият брат на Дилън - Моузис споделя, че е виждал майка им да й втълпява, че съм рисков полов див звяр. Изглежда това е проработило и за мое страдание, Дилън в действителност има вяра в това, което споделя. Въпреки че фамилията на Фароу цинично се възползва от опцията, разкрила се посредством придвижването Time’s Up, още веднъж да насочва дискредитираните си обвинявания, това не ги прави по-верни през днешния ден, в сравнение с в предишното.

Никога не съм блудствал с щерка си, както в това се убедиха всички следствия преди четвърт век “, съобщи неотдавна той.

Източник: Монитр
Снимка: WDEF
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР