Американският режисьор Спайк Джоунз (Тя, Да бъдеш Джон Малкович) засне

...
Американският режисьор Спайк Джоунз (Тя, Да бъдеш Джон Малкович) засне
Коментари Харесай

Спайк Джоунз режисира нова реклама на Apple

Американският режисьор Спайк Джоунз ( " Тя ", " Да бъдеш Джон Малкович " ) снима нова, изпълнена с танц реклама - този път за софтуерната компания Apple. 

Сътрудничеството сред Джоунз, който има неповторим режисьорски взор и обичания на милиони по света софтуерен бранд предстоящо провокира внимание. 

Джоунз от години употребява вида танц от видеоклиповете на Fatboy Slim от 90-те години, с цел да снима реклами. По този метод той по-рано направи рекламата на стилната марка Levi’s “Crazy Legs ”, а по-късно и филм за Kenzo - през 2016 година, който се снабди с огромна известност. 

Новата му реклама показва HomePod - интелигентна гласова технология за дома, с която човек може да задава команди. Тя работи чрез другарство с гласовия помощник на Apple Siri. Една от тези команди би могла да бъде " Хей, Сири, пусни ми нещо, което бих харесал! " в края на претрупан работен ден. Така се случва и в рекламата. 

Участва британската таньорка и музикант FKA. 

" Резултатът е зашеметяваща работа, която е очарователна, сюрреалистична, прочувствена, игрива, театрална и тотално завладяваща - една от най-забележителните реклами на 2018 година досега ", гласи коментар на изданието за маркетинг Adweek. 

Филмът е озаглавен “Welcome Home ”. Вижте. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР