Американският професионален боксьор Флойд Мейуедър оглави списъка на Форбс за

...
Американският професионален боксьор Флойд Мейуедър оглави списъка на Форбс за
Коментари Харесай

Топ 5 на богаташите в спорта

Американският професионален боксьор Флойд Мейуедър оглави листата на " Форбс " за най-добре печелещите спортисти през 2018 година. В изчисленията са влезнали всички приходи, в това число възнаграждения, рекламни контракти и доходи от личен бизнес.
 10-те най-богати звезди съгласно
През миналата година Мейуедър е прибавил към сметките си 285 милиона $, като за четвърти път оглавява класацията на " Форбс ". Лъвският къс от приходите му идва от мача с Конър Макгрегър, който за 36 минути му е донесъл 275 милиона. Останалите 10 са от рекламни контракти.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Floyd Mayweather (@floydmayweather) на

На второ място е аржентинският нападател на Барселона Лионел Меси, който е забогатял със 111 милиона $. Той е най-добре заплатеният футболист на планетата. Меси е рекламно лице на марки като Adidas, Gatorade, Pepsi, Ooredoo, Huawei и Hawkers, което му носи към 30 милиона годишно.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Leo Messi (@leomessi) на

Непосредствено зад него е Кристиано Роналдо от Ювентус, който изостава с 3 милиона $. Футболистът получава годишна заплата от 50 милиона $, популяризира Nike, Herbalife, EA Sports и American Tourister. Португалецът има и лична марка CR7, под която пуска дрехи, долни дрехи, парфюми. Роналдо има и верига хотели и заведения за хранене.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

Четвъртото място заема ирландската звезда от ММА Конър Макгрегър, който е проработил 99 милиона $. 85 милиона от тях идват от мача му с Флойд Мейуедър, което е пет пъти повече от това, което оптимално е получавал преди този момент. Макгрегър популяризира Burger King, Beats by Dre, Monster Energy, David August, BSN, Anheuser-Busch, HiSmile и Betsafe, както и казино в Лас Вегас. Той има и лична марка ирландско уиски.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) на

Петата позиция е за бразилеца Неймар от ПСЖ. Основната част още веднъж е от заплатата му. През 2017 година той мина от Барселона в ПСЖ против 600 милиона $, като 250 от тях бяха за каталунския клуб, а останалата част той ще получи като заплата в идващите три години. Неймар популяризира марки като Nike, Red Bull, Gillette, McDonalds и Beats by Dre.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от EneJota

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР