Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Съединените щати няма да

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Съединените щати няма да
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ няма да плащат за охраната на Хари и Меган

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че Съединените щати няма да заплащат за защитата и сигурността на принца и принцесата на Съсекс след известията, че Хари и Меган са се открили в Калифорния, съобщи БНР.

Британски медии разпространиха новината като се позоваха на написаното от Тръмп в обществената мрежа „ Туитър “. Американският президент написа, че е огромен другар и обожател на английската кралица и Обединеното кралство. Той добавя, че е било обявено, че Меган и Хари, които напуснаха Обединеното кралство, ще живеят непрекъснато в Канада, само че в този момент, откакто са минала от Канада в Съединените щати, американците няма да заплащат за тяхната защита.

„ Те би трябвало да платят! “, заключава Тръмп.

Хари и Меган напуснаха дома във Ванкувър, който бяха наели, и дойдоха с частен полет до Лос Анжелис, само че в това време канадско-американската граница бе затворена. Двойката публично би трябвало да се откаже от отговорностите си, произлизащи от монархията, на 31 март.

Съобщено беше, че Хари, Меган и бебето Арчи живеят покрай Холивуд, където е наложена карантина. Въпросът за това кой ще дава отговор за сигурността на двойката не е от през вчерашния ден. Канадското държавно управление към този момент отхвърли да заплаща за тяхната защита. Бъкингамският замък непрекъснато отхвърля да разяснява този въпрос.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР