Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не би насърчил най-малкия

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не би насърчил най-малкия
Коментари Харесай

Доналд Тръмп предпочита малкият му син да играе футбол, вместо американски футбол

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че не би насърчил най-малкия си наследник Барън да играе американски футбол, само че и не би го спрял, в случай че желае да тренира, съобщи ДПА.

Телевизия Си Би Ес излъчи през вчерашния ден изявление с президента часове преди финала на шампионата по американски футбол (Ен Еф Ел). "Това е прекрасен въпрос. Трудно е да се отговори. Ако желае, да. Но дали ще го подтикна към това? Не ", отговори Тръмп. Той означи, че това е рисков и недодялан спорт.

"Впрочем той играе доста футбол, харесва му ", добави президентът. "Много хора, в това число и аз, си мислеха, че футболът в никакъв случай няма да го бъде в нашата страна, само че той набира бързо известност ", сподели Тръмп.

Това е едно от редките самопризнания към футбола, изречени от американски президент. Футболът дълго време бе считан в Съединени американски щати за женски и детски спорт, само че набра известност най-много поради испаноезичните малцинства. Тръмп персонално лобира за това Съединени американски щати да станат, дружно с Мексико и Канада, домакини на Световното състезание по футбол през 2026 година, означи Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР