Американският президент Доналд Тръмп смята статията в Ню Йорк Таймс“

...
Американският президент Доналд Тръмп смята статията в Ню Йорк Таймс“
Коментари Харесай

Тръмп обвини Ню Йорк Таймс в опит за дискредитиране

Американският президент Доналд Тръмп счита публикацията в „ Ню Йорк Таймс “ за пазаруване от Централно разузнавателно управление на САЩ на компромат от някакъв " руснак " за част от акцията против него, оповестява " Нова телевизия ".

" Според „ Ню Йорк Таймс “, някакъв руснак продал на Съединени американски щати подправени секрети за Тръмп. Той изискал 10 милиона $, спазарили се за 1 милион на разсрочено заплащане. Надявам се, че хората към този момент виждат и схващат какво се случва тук. Всичко стартира да става ясно ", написа Тръмп в своя микроблог в Туитър.

Той прибавя обичайния си девиз: " Ще пресушим блатото! " Под " блатото " Тръмп схваща вашингтонският естаблишмънт, който е враждебно надъхан към него, а от време на време и специфичните служби. Тръмп неведнъж е заявявал, че специфичните служби при президента Барак Обама са го следили с разрешението на предходната администрация.

Американските разузнавачи щели да платят 1 милион $ на руснака, който заречен да върне откраднато от разследващите служби на Съединени американски щати кибероръжие и да даде компромат за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, оповестява „ Ню Йорк Таймс “, базирайки се на източници от американските и европейските разследващи служби.

В последна сметка въпросният руснак по този начин и не върнал софтуера, откраднат от хакери на специфичните служби. Вместо това, той предал на сътрудниците " непроверена и по всяка възможност изфабрикувана информация " за Доналд Тръмп и други лица, в това число данни за банкови сметки, е-поща и " данни за съветското разузнаване. "

Според обявата, от Централно разузнавателно управление на САЩ и НСА отказали да разясняват информацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР