Американският президент Доналд Тръмп предложи да се създаде американска телевизионна

...
Американският президент Доналд Тръмп предложи да се създаде американска телевизионна
Коментари Харесай

Тръмп почна да мечтае как да премахне CNN

Американският президент Доналд Тръмп предложи да се сътвори американска телевизионна мрежа за аудиторията в целия свят, която да бъде опция на CNN – сериозно настроена към ръководството на настоящия собственик на Белия дом.
" Макар че в Съединени американски щати CNN, съдейки по рейтингите им, се показват зле, отвън Съединени американски щати те имат малко съперници ", написа Тръмп в Twitter. " По целия свят CNN е мощен глас, който демонстрира облика на Съединени американски щати пристрастно и подправено. Трябва да се направи нещо, в това число да създадем наша лична международна мрежа, с цел да покажем на целия свят, какъв брой велики сме в реалност “, акцентира той.
Тръмп не посочи за каква телевизионна мрежа тъкмо става дума – дали тя ще бъде финансирана от държавните структури, какъвто е казусът с " Гласът на Америка ", или ще бъде частна телевизия, каквато е самата CNN. Според изданието The Hill Тръмп е имал поради основаването на телевизионна мрежа, която да бъде следена от федералната администрация.
Американският президент неведнъж се е оплаквал от предвзетото отношение на медиите към него и от това, че те популяризират подправени вести. През март предходната година той съобщи, че вестник The New York Times, малките екрани CNN, CBS и ABC са " врагове на американския народ ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР