Американският президент Доналд Тръмп подписа указ за отмяна на някои

...
Американският президент Доналд Тръмп подписа указ за отмяна на някои
Коментари Харесай

Тръмп с указ за частична отмяна на Обамакеър

Американският президент Доналд Тръмп подписа декрет за анулация на някои елементи от Обамакеър , оповестяват АП и други медии.

С изпълнителната заповед милиардерът ще заобиколи държавни регулации и подкрепи към признатия при администрацията на Барак Обама Закон за налично опазване на здравето.

Това е първата стъпка на Тръмп към осъществяване на предизборното си заричане да анулира Обамакеър.

Целта на указа е да се разшири достъпът до проекти за опазване на здравето, краткосрочни проекти за здравна грижа и други.

Това е първата стъпка към облекчение на милиони американци от Обамакеър, съобщи Тръмп преди да се подпише под указа, допълвайки, че това " безусловно нищо няма да коства " на федералното държавно управление.

Според него директивата ще помогне за увеличение на конкуренцията и даване на повече благоприятни условия за американците, критикувайки обстоятелството, че през идната година " половината от всички окръзи в страната ни ще имат единствено осигурител " при Обамакеър.

Това е решаваща крачка " към спасяването на американския народ от кошмара Обамакеър ", акцентира Доналд Тръмп и добави, че " през днешния ден е едвам началото ".

Американският водач даде обещание да продължи да притиска Конгреса един път вечно да анулира и размени здравната промяна на Обама, както и да даде на американците " всеобщо данъчно облекчение " с ново предложение за данъчна промяна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР