Американският президент Доналд Тръмп осъди терористичната атака в лондонската метростанция

...
Американският президент Доналд Тръмп осъди терористичната атака в лондонската метростанция
Коментари Харесай

Тръмп осъди атаката в Лондон

Американският президент Доналд Тръмп осъди терористичната офанзива в лондонската метростанция "Parsons Green " в профила си в "Туитър ", представено от News.bg.

Тръмп прикани английската полиция да остане "проактивна " и назова причинителя на офанзивата "загубеняк ".

"Още една офанзива в Лондон от терорист загубеняк. Това заболели и побъркани хора, които са били в полезрението на Скотланд Ярд. Трябва да сме самодейни! ", настоя американският държавен глава.

Тръмп също по този начин написа: "С жалките терористи би трябвало да се работи по доста по-твърд метод. Интернет е главният им инструмент за набиране на фрагменти, който би трябвало да отрежем и да използваме по-добре! "

Американският президент също по този начин приветства напредъка, реализиран от неговата администрация против терористичната формация ДАЕШ ( "Ислямска страна "). Президентът съпостави напъните на държавното управление си с предходната администрация, отбелязвайки, че Съединени американски щати би трябвало да са по-проактивни в битката против екстремизма.

"През последните 9 месеца постигнахме по-голяма прогрес против ДАЕШ спрямо администрацията на Обама в продължение на 8 години. Трябва да бъдем самодейни и неприятни! ", настоя той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР