Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за САЩ

...
Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за САЩ
Коментари Харесай

В САЩ със самолет: С тест за коронавирус и под карантина

Американският президент Джо Байдън разпореди всеки, който пътува за Съединени американски щати със аероплан, да си направи тест за ковид, преди да се качи на борда и да остане под карантина след идването си, съобщи ДПА.

" Заради новите разновидности на вируса, за които научаваме, вкарваме нова мярка за хората, идващи със аероплан в Съединени американски щати от други страни ", сподели Байдън в тирада, в която разгласи проекта на държавното управление си за битка с ковид.

" В допълнение към носенето на маски, всеки, който идва в Съединени американски щати със аероплан въпреки това, ще би трябвало да се изследва, преди да се качи на самолета, и да остане под карантина, когато дойде в Америка ", добави Байдън.

" Нашата национална тактика е изчерпателна, тя се основава върху науката, а не върху политиката, основава се върху истината, а не върху отричането ", сподели президентът.

" Планът ни стартира с нападателна, безвредна и ефикасна имунизационна акция, с цел да осъществим задачата си да инжектираме 100 милиона дози ваксина през първите 100 дни от ръководството ни ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР