Американският предприемач Илон Мъск, който наскоро стана най-големият акционер в

...
Американският предприемач Илон Мъск, който наскоро стана най-големият акционер в
Коментари Харесай

Илон Мъск предложи всички абонати на Twitter Blue да бъдат проверени потребители

Американският бизнесмен Илон Мъск , който неотдавна стана най-големият акционер в компанията „ Туитър “, предложи да даде на всички клиенти с заплатен абонамент за Туитър блу статут на тествани консуматори на обществената мрежа, съобщи ТАСС.

Всеки, който се абонира за Туитър блу, (т.е. заплаща по 3 $ месечно), ще получи отметка за засвидетелствуване , уточни Мъск.

Като част от разискването на концепцията за смяна на цената на абонамента за консуматори на Туитър отвън Съединени американски щати предприемачът съобщи, че таксата би трябвало да бъде пропорционална на достъпността, загатна и за опцията да се праща и с криптовалутата Доуджкойн (Dogecoin).

Туитър блу (Twitter Blue) е заплатен абонамент в границите на Туитър , който дава спомагателни благоприятни условия. Позволява бързо и без реклама да се четат публикации в обществената мрежа от медии, налични на платформата. Потребителите могат да персонализират лентата за навигация, външния тип на иконите на приложенията и оформлението на страниците. Абонаментът дава опция също за редактиране на изявления в границите на 60 секунди, след натискане на бутона „ изпращане “ преди туитът да влезе в емисията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР