Американският певец Крис Браун, който бе арестуван в понеделник в

...
Американският певец Крис Браун, който бе арестуван в понеделник в
Коментари Харесай

Освободиха певеца Крис Браун от арест в Париж след обвинения в изнасилване

Американският артист Крис Браун, който бе задържан в понеделник в Париж с още двама души по съмнение в обезчестяване, е бил освободен от полицейския арест късно нощес, предадоха осведомителните организации, като цитираха прокуратурата на Париж. Случаят към момента се проверява, добави френската прокуратура.

Браун, неговият телохранител и негов другар бяха арестувани, откакто 24-годишна жена се оплака, че е била изнасилена в апартамент на артиста в хотел " Мандарин Ориентал " в нощта на 15 януари. Жената твърди, че е срещнала мъжете в нощно заведение в Париж по-рано същата вечер.

В обява на страницата си в Инстаграм късно нощес артистът изрично отхвърли тези обвинявания , оповестява АП.
 
 БГНЕС

" Искам да стане пределно ясно...това не е правилно. Това е толкоз непочтително за моята щерка и моето семейство и е срещу моя темперамент и морал!!!! ", е написал 29-годишният Крис Браун.-->
Носителят на " Грами " е имал проблеми със закона и в предишното, напомня Ройтерс. През 2009 година той призна, че е направил физическо принуждение над тогавашната си другарка Риана. През 2016 година Браун бе задържан в Лос Анджелис, откакто жена се оплака, че насочил против нея револвер, напомня Ройтерс.

Присъдата за обезчестяване във Франция е 15 години затвор, отбелязва организацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР