Американският музикант, продуцент и импресарио Кенет Едмъндс, известен като Бейбифейс,

...
Американският музикант, продуцент и импресарио Кенет Едмъндс, известен като Бейбифейс,
Коментари Харесай

Джако си падал по Хали Бери - slava.bg

Американският музикант, продуцент и импресарио Кенет Едмъндс, прочут като Бейбифейс, заяви, че Майкъл Джексън, с който е работил, бил почитател на актрисата и носителка на „ Оскар “ Хали Бери.

62-годишният Бейбифейс направи това ненадейно изказване – лайв в Instagram. „ Разговор за Майкъл Джексън ми подсети една история, същинска история. Веднъж Майкъл ми позвъни и ме попита: „ Ти знаеш ли коя е Хали Бери? “ Отговорих, че знам. И той помоли: „ Можеш ли да ми направиш услуга? Искам да ѝ позвъня, с цел да я поканя на среща “. Наложи се да се свържа с сътрудника, с нейния сътрудник, тъй като аз нямах телефона на Хали Бери “, споделя продуцентът по време на диалог с Тед Райли.

Бейбифейс съумял да се свърже с актрисата, само че какво тя съответно му дала отговор, той не можел да си спомни. За да съобщи почти смисъла на диалога, употребява откъс на Бери от кино лентата с нейно присъединяване „ Бумеранг “: „ Какво знаеш за любовта? Какво въобще си мислиш, че знаеш за любовта? “

До този миг актрисата не е коментирала непредвиденото самопризнание. Неотдавна актрисата призна, че постоянно е обичала да е във връзка, само че след развода с Оливие Мартинес решила да посвети време на себе си и разкрила, че се усеща прелестно.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР