Американският министър на транспорта Питър Бутигиг и директорът на Федералната

...
Американският министър на транспорта Питър Бутигиг и директорът на Федералната
Коментари Харесай

САЩ трябва да дадат на света обяснение за мистерията в „Боинг“

Американският министър на превоза Питър Бутигиг и шефът на Федералната авиационна администрация Майк Уитакър направиха крачка напред, с цел да признаят проблемите с контрола на качеството на „ Боинг “. Никой от тях обаче не отговори на най-тревожните опасения на външния свят и регулаторните отговорности на държавното управление. Това надалеч не е усмиряване на подозренията и гнева на останалия свят.

От началото на тази година „ Боинг “ се сблъсква с редица проблеми с сигурността. Според Фокс Нюз единствено през януари и февруари е имало шест самолетни произшествия и даже държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън е бил заставен да смени самолета си по време на посещаване.

Липсата на контролиране от съответните отдели на държавното управление на Съединени американски щати е надълбоко затвърден фактор, който предизвиква проблеми с полетите на „ Боинг “. В продължение на десетилетия Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати разпорежда някои действия по узаконяване на сигурността на въздухоплавателните средства на производителите на въздухоплавателни средства като „ Боинг “, с цел да спести разноски.

За „ Боинг “ освен самолетите, само че и самата компания загуби крилата си в тази " рецесия на доверието ". Като най-големият индивидуален експортьор в Съединени американски щати триумфът на „ Боинг “ през днешния ден е по едно и също време резултат от неуспеха на корпоративното ръководство и микрокосмоса на цялостния спад в индустриалната промишленост на Съединени американски щати. Много анализатори считат, че слабото търсене на „ Боинг “ също може да аргументи проблеми за стопанската система на Съединени американски щати.

Според задгранични медии като Блумбърг „ Боинг “ има висок пазарен дял на международния пазар на гражданско въздухоплаване и серия от повреди в региона на сигурността ще окажат негативно влияние върху международната авиационна промишленост. Безопасността на полетите е от първостепенно значение и визира сигурността на международната общност. Изправени пред подозренията на „ Боинг “, съответните страни в Съединените щати не следва да заобикалят отговорността, а би трябвало дейно да отговорят на опасенията на всички страни и да дават рационално пояснение на света.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед51056Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед26416Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед9710Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед8168Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед23558Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед165566Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129454Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед122085Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед119111Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед97192Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков59995

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР