Американският министър на отбраната Джеймс Матис призова военните командири на

...
Американският министър на отбраната Джеймс Матис призова военните командири на
Коментари Харесай

Цял Свят Изтръпна! Думите На Най-Важния Военен Ни Пронизаха В Сърцата! Гответе Се, Всеки Момент Започва Немислимото

Американският министър на защитата Джеймс Матис прикани военните командири на Съединени американски щати „ да бъдат подготвени “ с военни варианти за Северна Корея, които да се дават на президента Доналд Тръмп, в случай че дипломацията се провали, съобщи Politico.eu, представено от Агенция " Фокус ".

„ Точно в този момент има водено от дипломацията изпитание, което се показва в стопански наказания, с цел да се върне Северна Корея от този път.

А какво крие бъдещето? Нито вие, нито аз можем да кажем, само че има едно нещо, което американската войска може да направи, и това е да сме подготвени, с цел да сме сигурни, че имаме военни варианти, които президентът ни може да употребява, в случай че се наложи “, съобщи Матис пред Асоциацията на армията на Съединени американски щати.

Междувременно съветският външен министър Сергей Лавров предизвести американския си сътрудник държавния секретар Рекс Тилърсън, че Вашингтон рискува да докара нещата до неприемлива ескалация на напрежението със Северна Корея, съобщи Франс прес.

По време на телефонен диалог с Тилърсън, Лавров акцентира „ неприемливостта на ескалирането на напрежението на Корейския полуостров, до което водят американските военни мерки “.

Първият посланик на Русия прикани за „ разрешаване на разликите извънредно посредством дипломатически ограничения “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР