Американският комик Крис Рок, който беше ударен от актьора Уил

...
Американският комик Крис Рок, който беше ударен от актьора Уил
Коментари Харесай

Крис Рок отказа да води Оскарите

Американският комедиант Крис Рок, който беше ударен от артиста Уил Смит на церемонията по връчването на премиите " Оскар " през март, отхвърли ролята на водещ на идната гала през 2023 година Това съобщи  " Холивуд Рипортър “.

" Американската академия за киноизкуство предложения Крис Рок да води церемонията за четвърти път през 2023 година, откакто изигра сходна роля през 2005, 2016 и 2022 година, само че той отхвърли предлагането ", отбелязва списанието.

По време на шоуто си в неделя вечер във Финикс, Аризона, комикът съпостави приемането на ролята на водещ със " завръщане на мястото на престъплението ". Филмовата академия не е коментирала по никакъв метод изказванията му.

На 27 март по време на премиите " Оскар " Смит удари Рок в лицето и употребява хули в отговор на неудачна смешка за брачната половинка му Джеда Пинкет-Смит. Минути след случая Смит бе награден със статуетка за най-хубав артист във кино лентата " Методът Уилямс " (2021 г.).

В началото на април Смит непринудено се отдръпна от Академията. На 8 април филмовата академия забрани на артиста през идващите 10 години да посещава нейните събития. По-рано той се извини на Рок.

Следващата, 95-а гала по връчването на премиите " Оскар ", ще се организира на 12 март 2023 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР